top of page

RICHTLIJNEN RIVM

 

Binnen ons bedrijf hanteren wij de richtlijnen van het RIVM. Wij leveren u een veranda zonder risico. Om u hier verder over te informeren hebben wij het volgende opgesomd: 

 

Bij het bezoeken van de showroom:

Om 1.5m afstand te kunnen bewaren kunt u alleen op afspraak een rondleiding in de showroom krijgen. Voor afspraken in de showroom kunt u bellen/appen naar 0640554329 of mailen naar contact@vanbreeveranda.nl

 

Bij in metingen:

Uiteraard worden hier geen handen meer geschud. Wij zoeken graag naar alternatieven om niet het huis te hoeven betreden. Kunnen we achterom? Dan graag. Mocht dit niet mogelijk zijn dan houden wij bewust 1.5m afstand. Het personeel heeft desinfecterende gel bij zich die zowel voor als na de inmeting wordt gebruikt. Ingevulde formulieren worden uitgewisseld met gedesinfecteerde handen en zonder verder fysiek contact.  

 

Bij montages:

Wij komen graag achterom. De monteurs melden zich op 1.5m afstand bij u aan de voor- of achterdeur (naar wens door te geven). Wanneer u de deur heeft geopend vragen wij de weg vrij te maken zodat de monteurs veilig te werk kunnen gaan en u verder geen risico loopt. Tijdens de montage wordt er regelmatig handgel gebruikt en wordt de 1.5m afstand in acht genomen.

 

Wanneer het echt niet mogelijk is om achterom te komen en de monteurs moeten door het huis. Dan dient de 1.5m afstand zowel vanuit de klant als vanuit de monteurs streng nageleefd te worden. Zodra alle materialen in de tuin staan hoeven de monteurs niet meer naar binnen.

 

Heeft u nog verdere vragen of zien wij nog iets over het hoofd?

Dan horen wij dit graag en we staan u dan te woord via e-mail op contact@vanbreeveranda.nl of telefonisch op 0640554329.

 

Door samen verantwoordelijk te handelen en ons te houden aan deze richtlijnen, zullen we samen voorkomen dat deze nare ziekte zich verder verspreid!

bottom of page